sort trøje sandaler sort jakke chinos

Dagens outfit 11. september

Idag var det mandag og af flere grunde havde jeg lyst til glam i dagens outfit … ugen der gik, bød på sørgeligt nyt, for mennesker jeg holder meget af – det er jeg så ked af på deres vegne <3  Og jeg sover lidt dårligt i tiden, fordi jeg er spændt på mit første foredrag på torsdag, som jeg også GLÆDER mig til! Derfor var det en glimrende mulighed for at fordrive både indre uro og mismod på andres vegne med at dulle op. Det virker hver gang. Trust me!

 

Tøjnørdens tip: Tag et overdrevet/sjovt/vildt element på, hvis du har brug for modspil udefra og ikke kan finde det inde i dig selv. Jeg tog vilde øreringe på idag af ovennævnte grund og matchede dem op med en kort jakke også med glam-elementer. Til gengæld havde jeg både bare tæer og chinos (lærredsbukser med skrålommer – kommer fra herregarderoben) til at dresse outfittet ned. De øreringe gjorde bare min mandag bedre … man kan kan ikke købe sig glad, men man kan klæde sig glad. Det smitter!

 

 

Tusind tak fordi du læser med! Smid endelig ideer eller kommentarer her, på Facebook eller Instagram. Jeg er nysgerrig efter dine erfaringer og ønsker … kom også med her, vi har det hyggeligt!

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *