Personlig NET shopping

Har du prøvet …

at stå svedende i et prøverum med den forkerte størrelse eller endnu værre – udelukkende tøj der slet ikke passer. Jo, måske passer det på det ene lår … men det er nu praktisk med en nederdel til begge lår! 

Eller brugt timer …

på at scrolle gennem netbutikker, bestille gode tilbud hjem i vildskab, kun for at konstatere at intet var som forventet … og endnu værre: glemme at returnere dem, så det både var spild af penge og tid!

Går du i de samme …

slidte, men elskede!, klude dag ud og dag ind, fordi du bare HADER at købe nyt tøj, fordi det aldrig er ligeså godt, som det du kender?

Så er der godt nyt!

Du behøver hverken selvtillidsnedbrydende prøverumsoplevelser, spilde penge og tid på fejlkøb eller være utryg i tøj der ikke er lige dig!

Ved en personlig NET shopping kan du i ro og mag afprøve forslagene med tøjet du har i skabet og opdage nyt yndlingstøj uden fejlkøb og shoppestress

Konsultationen består af

  • 1 mail med mindst 20 personligt udvalgte shoppelinks til tøj du vil elske
  • forslag til nye kombinationer og vejledning i størrelser
  • + din egen visuelle stylingoversigt (se billeder nederst)

595,- inkl. moms 

En individuel tid, der passer dig bedre koster 100,- mere, altså 695,- inkl. moms

Få stylistens eksperthjælp til at finde det rigtige tøj, præcis til dig. Du vælger og bestiller selv hjem i ro og mag, prøver af med tøj du allerede har og returnerer det der ikke duer. 

Jeg anbefaler aldrig noget, jeg ikke mener er prisen værd. 

Book i god tid på mail laura@lauralava.dk så sender jeg info og skema.

Er de faste tider udsolgt eller vil du have en der passer dig bedre, kan du booke en valgfri tid. Den koster blot 100,- mere, altså 695,-

Hvordan kan du finde tøj, der passer til mig uden at have mødt mig?

Superrelevant indvending!

Fordi jeg har klædt mere end 2000 mennesker på gennem 10 år og er vant til at læse både det kunderne skriver og det der står mellem linjerne i skemaet, man udfylder inden konsultationen.

For jeg har set hvad der sidder godt på forskellige kropsfaconer.

Fordi jeg kender de første 50 tøjmærker ud og ind.

Og fordi du får flere forslag, som du kan købe hjem og afprøve og vælge det som er lige dig – og returnere resten.

Lise skrev før og efter

Skal jeg sidde klar når du sender mailen? Og snakker vi sammen?

Ja og nej. 

Jeg bruger halvanden time op til vores aftalte tidspunkt på at researche, udvælge og style dine forsalg og så er shoppelinks helt friske og udvalget på hylderne når jeg sender din mail. 

Derfor er det smart at bestille hjem så snart du kan efter du modtager mailen. 

Men langt de fleste ting kan du sagtens vente med at bestille hjem og mange kunder gemmer mailen med forslagene til de har behov igen, fordi meget af tøjet er klassikere der kan fåes altid. 

Vi snakker ikke sammen, men jeg holder øje med om du bekræfter modtagelsen af mailen eller om der er noget du mangler svar på. Så svarer jeg så hurtigt jeg kan. 

Fakta

 

Når du booker Personlig Net Shopping, aftaler vi et tidspunkt, du modtager din mail, hvor du har tid til at netshoppe bagefter – så er udvalget aktuelt

Jeg sender et skema, som du besvarer og returnerer med størrelser, behov, budget m.m.

Jeg sender også din faktura på 595,- (695,- hvis individuel tid) som skal betales inden mailen med din PERSONLIGE NET SHOPPING kommer

Jeg udvælger og styler dine personlige forslag og sender din PERSONLIGE NET SHOPPING mail, så er links aktuelle og varer + størrelser i netbutikken. Det er godt at klikke hjem så hurtigt som muligt ift udvalget. 

Du klikker rundt og fylder din kurv med varer og glæder dig til det kommer hjem.

Når pakken med dit nye tøj kommer så brug tid på at prøve alt. Prøv de kombinationer jeg foreslår i din mail. Det giver dig flere muligheder allerede fra start. Tag evt. billeder undervejs, så du kan huske sættene.

Vær kræsen! Kan du ikke lide at have tøjet på, kommer du ikke i det

Vær åben! Kan du godt lide at have tøjet på, så brug lidt tid på at vænne dig til det. Brug inspirationen fra min mail og sæt det på flere måder og i flere kombinationer og mærk om det vokser på dig.

Stå foran et fuldfigursspejl, når du prøver og tag hele sæt på. Du ved ikke om en overdel er fed, hvis du kun har trusser på til. Og omvendt, bukser stylet med bar overkrop er svære at forholde sig til. 

Husk at returnere det du ikke kommer til at bruge! Det tøj du beholder, skal du tage på så snart som muligt, så du kommer igang med at bruge det. Tøj skal hellere slides op, end samle støv. 

Louise & Nanna skrev da de havde valgt ...

FAQ

 

Hvor mange stykker tøj kan jeg få dig til at anbefale? Max 20 stykker tøj – ellers kan jeg ikke nå at lave ordenlig research.

Hvordan betaler jeg?  Jeg sender en faktura, når vi har aftalt tidspunkt. Den skal betales inden jeg sender mailen.

Hvorfor betale for at netshoppe? Fordi de fleste returnerer mere end de beholder, beholder tøj, de ikke bruger eller køber noget der ikke passer til de har. Stylistens ekspertforslag bygger på faglighed og erfaring, ikke tilfældighed eller salgsmål.

Er det ikke kun rige mennesker, der shopper sådan? Næ, mine kunder er helt almindelige kvinder, der gerne vil se godt ud, men ikke kan lide at shoppe, ikke kan finde ud af at shoppe eller ikke har tid til det.

Hvad hvis jeg bliver syg? Så finder vi selvfølgelig bare en anden dag. Det samme gælder for mig. 

Kan jeg give det i gave? Ja, god ide! Bare husk at kunden selv skal udfylde sit skema ellers er svarene ikke præcise nok og jeg kan ikke garantere for mine forslag. 

Kan jeg kombinere det med tøjet jeg allerede har? Ja, selvfølgelig. Jeg kommer endda med forslag til hvordan du styler det med ting vi alle har i skabet. 

Hvor mange penge skal jeg kunne bruge? Det kommer an på dit behov – hvor meget tøj vil du gerne have? Du bestemmer både selv hvor meget du køber og hvor meget du beholder. Det er en god ide at prøve de ting du overvejer at beholde med flere forskellige outfits. Så er chancen for at du kommer til at bruge det meget større. 

Han fik sin i gave & Annedorthe fik tøj hun ikke selv havde fundet ...

Kunde udtalelse personlig net shopping