Nyt yndlingstøj uden fejlkøb & shoppestress!

595,- inkl. moms 

  • en personlig mail med udvalgte shoppelinks til tøj du vil elske
  • forslag til  nye kombinationer
  • din egen visuelle stylingoversigt

Ekspertens hjælp til at finde det rigtige tøj, præcis til dig!

FAKTA

Når du booker Personlig Net Shopping, aftaler vi et tidspunkt, du modtager din mail, hvor du har tid til at netshoppe bagefter – så er udvalget aktuelt

Jeg sender et skema, som du besvarer og returnerer med størrelser, behov, budget m.m.

Jeg sender også din faktura på 595,- som skal betales inden mailen med din PERSONLIGE NET SHOPPING kommer

Jeg udvælger og styler dine personlige forslag og sender din PERSONLIGE NET SHOPPING mail, så er links aktuelle og varer + størrelser i netbutikken. Det er godt at klikke hjem så hurtigt som muligt ift udvalget. 

Du klikker rundt og fylder din kurv med varer og glæder dig til det kommer hjem.

Når pakken med dit nye tøj kommer så brug tid på at prøve alt. Prøv de kombinationer jeg foreslår i din mail. Det giver dig flere muligheder allerede fra start. Tag evt. billeder undervejs, så du kan huske sættene.

Vær kræsen! Kan du ikke lide at have tøjet på, kommer du ikke i det

Vær åben! Kan du godt lide at have tøjet på, så brug lidt tid på at vænne dig til det. Brug inspirationen fra min mail og sæt det på flere måder og i flere kombinationer og mærk om det vokser på dig.

Stå foran et fuldfigursspejl, når du prøver og tag hele sæt på. Du ved ikke om en overdel er fed, hvis du kun har trusser på til. Og omvendt, bukser stylet med bar overkrop er svære at forholde sig til. 

Husk at returnere det du ikke kommer til at bruge! Det tøj du beholder, skal du tage på så snart som muligt, så du kommer igang med at bruge det. Tøj skal hellere slides op, end samle støv. 

FAQ

Hvordan kan du finde noget der passer til mig uden at have mødt mig? Jeg har klædt knap 2000 mennesker på gennem 10 år – altid forberedt ud fra et skema, de selv har udfyldt. Jeg kan både ‘læse mellem linjerne’ i det du skriver og jeg ved af erfaring med hvad der sidder godt på forskellige kropsfaconer. Jeg sender flere forslag, som du kan købe hjem allesammen og returnere det du ikke kan lide eller passe.

Hvor mange stykker tøj kan jeg få dig til at anbefale? Max 20 stykker tøj – ellers kan jeg ikke nå at lave ordenlig research.

Hvordan betaler jeg?  Jeg sender en faktura, når vi har aftalt tidspunkt. Den skal betales inden jeg sender mailen.

Hvorfor betale for at netshoppe? Fordi de fleste returnerer mere end de beholder, beholder tøj, de ikke bruger eller køber noget der ikke passer til de har. Stylistens ekspertforslag bygger på faglighed og erfaring, ikke tilfældighed eller salgsmål.

Er det ikke kun rige mennesker, der shopper sådan? Næ, mine kunder er helt almindelige kvinder, der gerne vil se godt ud, men ikke kan lide at shoppe, ikke kan finde ud af at shoppe eller ikke har tid til det.

Hvad hvis jeg bliver syg? Så finder vi selvfølgelig bare en anden dag. Det samme gælder for mig. 

Hvordan kan du finde noget der passer til mig uden at have mødt mig? Jeg har klædt knap 2000 mennesker på gennem 10 år – altid forberedt ud fra et skema, de selv har udfyldt. Jeg kan både ‘læse mellem linjerne’ i det du skriver og så har jeg stor erfaring med hvad der sidder godt på forskellige kropsfaconer. Jeg sender flere forslag, som du evt. kan købe hjem allesammen og returnere det du ikke kan lide. 

Kan jeg give det i gave? Ja, god ide! Bare husk at kunden selv skal udfylde sit skema ellers er svarene ikke præcise nok og jeg kan ikke garantere for mine forslag. 

Kan jeg kombinere det med tøjet jeg allerede har? Ja, selvfølgelig. Jeg kommer endda med forslag til hvordan du styler det med ting vi alle har i skabet. 

Hvor mange penge skal jeg kunne bruge? Det kommer an på dit behov – hvor meget tøj vil du gerne have? Du bestemmer både selv hvor meget du køber og hvor meget du beholder. Det er en god ide at prøve de ting du overvejer at beholde med flere forskellige outfits. Så er chancen for at du kommer til at bruge det meget større.