Handelsbetingelser

Laura Lava v/Laura Terkildsen, Brammingegade 5, 2. tv, 2100 Kbh. Ø CVR33536461 sælger digitale produkter, foredrag, gruppeforløb, medlemskab i garderobeklub, 1:1 sessioner fysisk og digitalt, workshops, samt skræddersyede forløb til private. 

Kontakt sker nemmest ved at skrive til laura@lauralava.dk

 

Køb af digitale produkter, services og andre ydelser

Digitale produkter:

Så snart du har købt et digitalt produkt (onlinekurser og gruppeforløb), vil du modtage en faktura via den e-mail-adresse, du selv har oplyst. Leveringen af digitale produkter sker digitalt straks efter køb. Du vil modtage en mail med relevante detaljer om dit køb samt et personligt login til kursusplatformen Simplero.

Hvis du ikke har modtaget en faktura, er dit køb ikke gået igennem. Prøv igen eller kontakt laura@lauralava.dk

Du kan se aktuelle digitale produkter til salg på www.lauralava.dk

Abonnementer

Når du tegner abonnement på service eller klub hos Laura Lava fremgår vilkårene af den bindingsperiode du vælger og af den fremsendte faktura bagefter. 

Du skal altid selv aktivt opsige abonnementet og det kan frit opsiges efter bindingsperioden. Skal opsiges inden inden næste fortløbende måned går i gang. Ellers løber abonnementet måneden ud og stopper herefter. 

Foredrag & 1:1 sessioner

Når du køber foredrag & 1:1 sessioner aftaler vi alt på mail. Ved foredrag også med kontrakt, der skal underskrives af begge parter. 

Leveringen af 1:1 sessioner kan ske både fysisk og digitalt.

Du kan se mulighederne for foredrag og 1:1 sessioner www.lauralava.dk. Skriv til laura@lauralava.dk for at høre mere om dine muligheder. 

Gavekort

Gavekort kan købes via hjemmesiden eller ved fremsendt faktura og kan betales med mobile pay eller kort. Det kan ikke ombyttes til kontanter, men sagtens til en anden valgfri service. Gavekortet indløses ved at lave en personlig aftale med Laura Lava om den valgte service. Gavekortet har livslang varighed, såfremt Laura Lava virksomheden ikke er lukket. 

GDRP

Alle data behandles fortroligt og i overensstemmelse med persondataloven og EU’s persondataforordning. Se eventuelt min privatlivspolitik. 

Priser og betaling 

Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK), og de er anført inklusiv moms, da alle produkter, services og ydelser fra Laura Lava er henvendt til private. Undtaget foredrag, som er til henvendt til erhvervsdrivende. 

Du kan betale med VISA, Mastercard samt Mobilepay. Efter aftale kan der også sendes en faktura med 8 dages betalingsfrist. Hvis det er muligt at betale i rater er dette angivet på ordresiden, og det vil fremgå, hvornår og hvor meget der trækkes. Du vil modtage en faktura for hver betaling.

Hvis du ønsker at ændre dine betalingsoplysninger, så kan dette gøres i Simplero via det personlige login, du modtog ved køb. 

Det er dit ansvar at sikre, at dine betalingsoplysninger er opdaterede.

 

Rettigheder

Digitale produkter:

Køb af digitale produkter er ikke omfattet af regler om fortrydelsesret, fordi du efter køb får adgang til materialet med det samme.

Når du køber digitale produkter, får du licens til én bruger pr. køb. 

Alle digitale produkter og indholdet i kurser og gruppeforløb er beskyttet efter gældende regler. Blandt af loven om ophavsret og markedsføringsloven. 

Du må således ikke uberettiget sælge, kopiere, dele, forære, udlåne, udgive eller på anden måde distribuere indhold, modeller, materiale, opgaver m.m. til andre uden tilladelse fra Laura Lava. Det er således heller ikke tilladt at anvende det købte produkt til undervisning eller på lignende måde videreformidle den viden, som du har fået ved dit køb. Alle rettigheder tilhører Laura Lava. 

Hvis misbrug som beskrevet ovenfor opdages vil din adgang til det købte, blive fjernet, og du vil kunne blive retsforfulgt.

Digitale produkter er dine til evigt brug, med mindre andet er oplyst. Laura Lava har dog ingen forpligtelser til fortsat at udgive produkterne, så for at du kan bruge produkterne til evig tid kræver det, at du downloader dem til din egen enhed. Hvis digitale produkter fjernes fra Simplero vil du modtage en advarsler, som kommer mindst 30 dage før produktet fjernes. Advarslerne vil komme via den e-mail, du købte produktet med. 

Det er dit eget ansvar at opdatere din e-mailadresse på Simplero. 

Du kan godt afmelde disse mails, men i så fald accepterer du også, at du ikke vil modtage advarsler om fjernelse eller andre ændringer i forhold til din adgang til et digitalt produkt. 

 

1:1 sessioner

Hvis du bliver forhindret i at deltage i 1:1 session flytter vi aftalen. Ønsker du at aflyse, faktureres du for 50% af servicens pris. 

Laura Lava forbeholder sig retten til at flytte 1:1 sessioner ved sygdom eller andre nødsituationer og uforudsete hændelser.

 

Ansvar 

Laura Lava kan ikke gøres erstatningsansvarlig for nedbrud hos Simplero. Ej heller, at strømforsyningen eller internettet svigter. Hvis du vil sikre din adgang til digitale produkter, så skal du downloade dem til din egen enhed og/eller selv stå for opbevaringen af det købte.

Laura Lava kan heller ikke gøres til erstatningsansvarlig, hvis det købte ikke lever op til dine forventninger. Der er ingen garanti for fejlfri produkter, men købelovens mangelsregler gælder selvfølgelig.

Du skal være opmærksom på, at dine resultater og dit udbytte altid vil afhænge af din egen indsats. 

Der tages forbehold for tryk- og prisfejl. 

Laura Lava kan aldrig gøres erstatningsansvarlig for tab eller følgeskader ved køb af digitale produkter, foredrag, gruppeforløb eller 1:1 sessioner.  

 

Reklamation

Hvis du er utilfreds med noget, du har købt af Laura Lava, så skriv til laura@lauralava.dk, så vi kan finde en løsning.

 

Accept

Ved køb af digitale produkter, gruppeforløb, 1:1 serivces eller foredrag accepteres ovenstående handelsbetingelser.