Min historie ...

Mit tøjbibliotek med uanede muligheder ... jeg har altid noget at tage på.

Helt fra jeg var barn og ikke kunne sove, har jeg lavet nye sæt i hovedet af det tøj jeg havde i skabet ... indtil jeg faldt i søvn. Det er her i mit walk in closet på billedet, at min daglige tøjmagi sker ...

Da jeg blev større, troede jeg først, at jeg skulle være skrædder og rejste til Paris med min symaskine. Så uddannede jeg mig til designer på Designskolen Kolding og Danmarks Designskole, fordi jeg ville lære det rigtigt. Samtidig læste jeg kunsthistorie og modehistorie, fordi jeg ville vide mere om baggrunden. 

Som designmanager på et trendstudie i 4 år, producerede jeg dagligt styles til modens flygtige cyklus. Sjovt nok savner jeg aldrig at slå stregerne selv, fordi jeg er interesseret i dem, der skal gå i det. Jer! Og siden 2011 har jeg, som personlig shopper, levet af at klæde folk på. Jeg elsker at finde præcis dét, som får min kundes indre selvbillede til at matche hans eller hendes ydre spejbillede og se dem blive mere sig selv.

Sideløbende har jeg læst etnologi, for at finde ud af hvad meningen med mode og beklædning er. En ny verden åbnede sig, da jeg fandt ud af at der er bøger om, hvad tøj gør ved mennesker og ikke mindst: hvorfor det gør det. 

Nu må jeg give min viden videre og derfor: velkommen til Laura_Lava