Privatlivs- og cookiepolitik

Nyhedsbrev

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Jeg behandler din e-mailadresse og kontaktoplysninger hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails eller kontaktes.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af e-mails eller ved at kontakte mig på laura@lauralava.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage emails og tilbud.

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med ydelser jeg udbyder, har du givet en række personoplysninger, herunder:

  • Dit navn / firmanavn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • CVR-nummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandles i forbindelse med ekspederingen af dine køb, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen, samt at regnskabsmateriale, ifølge lovgivningen, skal gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Datasikkerhed

Uanset om dine personoplysninger behandles med henblik på opfyldelsen af en aftale, ydelseskøb eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Tredjepart databehandlere anvendes til behandling af:

– dine betalingsoplysninger – Dinero
– dine køb — Dinero
– håndtering af nyhedsbreve via e-mail — Mailchimp
– håndtering af tilmelding til nyhedsbrev — MailChimp

Der er indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dataejerskab

Du kan altid tage kontakt for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Jeg er forpligtet til at oplyse, ændre, slette og sende dine personoplysninger. Dette kan ske ved henvendelse til:

Laura Lava v/ Laura Terkildsen
CVR-nr. 33536461
Brammingegade 5, 2. tv
2100 København Ø
Tlf.: +45 29440626
E-mail: laura@lauralava.dk

Er der fejl i oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg behandler dine personoplysninger, eller skal jeg begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet:

Borgergade 28,5.
1300 København,
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Cookies

Dette website anvender cookies.

Websiden bruger cookies til at tilpasse indhold og til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere trafik. Jeg deler oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

En cookie er en tekstfil, der lagres på enheden du bruger til at besøge websiden, for at kunne genkende den. 

Sådan sletter eller blokerer du for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på websiden:

At gemme dine indstillinger.
Trafikmåling og statistik.
Frekvensstyring af pop-up.
Håndtere kommentarfelter i bloggen.

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

Google Analytics