Om Laura Lava

Superheltekræfter ...

Laura Lava er min barndoms tegneserie-heltinde, der kæmper sig vej og bliver verdensberømt modedesigner. Lige som hende, er jeg uddannet designer, men det er når jeg klæder mennesker på, at mine superkræfter udfolder sig. Helt fra jeg var lille, har jeg lavet nye sæt i hovedet af tøjet, der hænger i skabet.  

Har du ikke superheltekræfter i garderobeskabet?

Har du aldrig noget at tage på, selvom om du står foran et propfyldt skab? Har du svært ved at skille dig af med tøj, for hvad nu hvis … Og køber du nyt tøj igen og igen, selvom du ikke mangler? Du er ikke alene. Kun 30% af tøjet i skabet er noget vi bruger. Opdag hvordan du får de sidste 70% i brug eller ryddet væk.

Forestil dig i stedet at åbne lågerne til dit klædeskab, og ud strømmer energi, muligheder og tøj du ikke kan vente med at komme i, fordi du både kan passe og lide det.

En garderobe fyldt med muligheder – aldrig begrænsninger.

Jeg ved, hvor vigtigt det er at kende og kunne klæde din kropsfacon. At turde bruge farver, der passer dig og kunne sætte dem sammen til forskellige udtryk. Og helt grundlæggende, hvordan en varieret garderobe med god balance mellem forskellige materialer, over- under- og yderdele, tilsammen udgør byggeklodserne, der bliver til stribevis af outfits til alle anledninger.

For når tøjet i skabet har varierede udtryk, der både passer dig og passer sammen, kan du shoppe i dit eget klædeskab. Løsningen er ikke at jagte nyt tøj. Løsningen er i dit skab allerede. Når du har overblik over hvad du har, bliver det til tydeligt hvad du kan investere i, som både vil forny din garderobe og opdatere din stil. Slut med fejlkøb og overforbrug.

Laura Lava garderobeekspert og stylist

Redskaber - ikke regler.

Men, det er vigtigt, at her er ingen nagelfaste tøjregler, farvekasser du skal passe i eller basistøj, alle skal eje. For jeg ved at det er individuelt om det er relevant at have en hvid skjorte eller en blomstret kjole. Jeg respekterer at du aldrig vil gå i farver du ikke kan lide, selvom nogen siger de passer dig. Og jeg ved at der er forskel på om man elsker det man ser slankest ud i – eller det man har det bedst i.  

Derfor lærer du her tøjfaglige redskaber og metoder til at kunne se, mærke og sammensætte det DU kan lide at have på. For når du trives i det du har på, kan det ses. Og det ser ALTID godt ud. Værs’go’ – stylingtip nummer 1. Nu er du allerede i gang.

Et solidt fundament

Laura Lava garderobeekspert

Der forskes i garderober, hvad tøj gør ved os og ikke mindst: hvorfor det gør det. Det holder jeg mig opdateret på og i kombination med min erfaring gennem 20 år, giver det et solidt fundament for at formidle tøj til alle – høje, lave, tykke og smalle. 

Men helt uden at være bundet op på at sælge tøj. Derfor finder du ingen reklamer eller kommercielle samarbejder hos mig. 

 

Kort om mig

  • Selvstændig garderobeekspert & stylist 2017-nu. På en [bæredygtig] mission for at flytte fokus fra forbrug til BRUG ved at lære kvinder at blive bedre til tøj, inden de køber [mere] nyt tøj.
  • Har arbejdet med tøj & mennesker i 20+ år & klædt mere end 2000 M/K på
  • Har holdt utallige foredrag i hele landet siden 2017
  • Har undervist hundredvis af modige kursister siden 2019
  • Uddannet designer fra Designskolen Kolding med afgang fra Danmarks Designskole 2005, nu Det Kgl. Akademi.
  • Ad hoc modestudier på Kunsthistorie og Etnologi, KUA 2003-2015
  • Personlig Shopper i Magasin Kgs. Nytorv 2011-2018
  • Stylist Modemagasinet IN 2018-2020
  • Modeekspert på BT 2018-2020
  • Bidrag til bøgerne Garderobemanifestet Peoples Press 2021/Tina Werborg & Klæd dig bedre, Gyldendal 2020 /Else Skjold & Johanne Stenstrup

Laura Lava er mit firma og superhelte-jeg. I virkeligheden hedder jeg Laura Terkildsen. Fang mig på laura@lauralava.dk eller på mobilnummer +45 29440626 hvis vi skal tage en snak. Lad os sammen flytte fokus fra forbrug til BRUG! 

Velkommen til Laura Lava