Dul op og få arbejdsdiciplin som gratis bonus

Det er hverdag i verdensfirmaet og jeg arbejder hjemmefra … Jeg er ved at finde mig til rette i nye arbejdsrutiner og vaner, efter mange år fuld tid i Magasin – klar, parat og skarp, hver dag. I fuldt ornat. Jeg havde tænkt at det ville være dejligt at chille lidt mere i mit nye job, som selvstændig – arbejde i nattøj, gå til og fra og droppe make op. Men surprise – det er det ikke! Ikke når det kommer til effektivitet og fokus. Fleksibiliteten elsker jeg. Den er lige præcis så vidunderligt frigørende og tiltrængt, som jeg havde drømt om. Men skal jeg have noget fra hånden, så er jeg nødt til at trække i arbejdstøjet også herhjemme. Hvis jeg bare står op og går i gang, er det meget lettere at gå fra arbejdet også. Så trækker tv/SoMe/drift og alt andet pludselig stærkere, fordi jeg ligner en der holder chilleren søndag.

Når jeg har dullet op, er jeg klar til at arbejde og være på, på en helt anden måde, end hvis jeg bare sjosker rundt. Både følelsen og erkendelsen er skøn! Det er en måde at tage mig selv alvorligt, vise respekt for min tid og mit helt eget, selvskabte arbejde. Det kommer lidt bag på mig, hvor stor en forskel det gør for min arbejdsdisciplin, at jeg har gjort mig klar til at arbejde. Men falder fint i tråd med min filosofi om at en god garderobe er fyldt med hverdagsvelvære.

…idag med glimmercardi og store matchy øreringe. Min indre glittergås er glad på en dejlig tirsdag!

Tusind tak fordi du læser med! Smid endelig ideer eller kommentarer her, på Facebook eller Instagram. Jeg er nysgerrig efter dine erfaringer og ønsker … kom også med her, vi har det hyggeligt!

Dette indlæg har 3 kommentarer

  1. Stine

    Hvor sjovt at læse. For lige sådan har jeg det vel egentlig også – jeg har bare aldrig tænkt over det. Ikke før jeg læste det her. Og det siger mig at jeg skal have flere dage, hvor jeg ikke bare tager hjemme tøj på, men hvor jeg gør lidt ud af det…

    1. Laura Terkildsen

      Ja, tit er det faktisk en stor hjælp til noget, bare at blive bevidst om det. Få sat ord på det … Tak fordi du skrev <3

Skriv et svar