Lang bomberjacket

Dagens outfit 28. juli

Ny lang, tynd bomberjakke … yay, den har jeg kigget på lææææænge.

Tøjnørdens tip: Køb en jakke med flere funktioner. Den her kommer til at hænge på mig, som både udendørsovergangsjakke, når det bliver koldere og en slags kombi mellem en cardi og en jakke indenfor. Den er både tynd nok til jeg kan have den på indendøre, når det bliver koldt. Og varm nok til at være praktisk på cykel udenfor, når sommeren går på hæld. Jeg føler mig både cool OG praktisk i den, fordi den kan lynes, er lidt vindtæt, kan tåle en byge … Det kan jeg rigtigt godt lide, for kombinationen af både stil og praktik gør, at jeg kommer til at bruge den i mange anledninger. Det gør den til et fremragende valg til min langtidsholdbare garderobe.

 

 

Tusind tak fordi du læser med! Smid endelig ideer eller kommentarer her, på Facebook eller Instagram. Jeg er nysgerrig efter dine erfaringer og ønsker … kom også med her, vi har det hyggeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *