You are currently viewing Besøg af en heltinde i suiten … om at vælge det, der gør dig godt.

Besøg af en heltinde i suiten … om at vælge det, der gør dig godt.

Som den fan jeg er, fik jeg et selfie med Katrine Gisiger …

Jeg var så heldig at klæde en af mine SoMe-heltinder (Sociale Medier) på i torsdags. Konsultationen kom i stand, fordi jeg svarede på et af hendes FB billeder, hvor hun opgivende sad i et prøverum og havde nedtur over oplevelsen. Jeg skrev at ”hun skulle prøve at komme til en personlig shopper. Her er tid, rum, faglig stolthed, ekspertise og et ønske om at finde det der får dit indre selvbillede til at matche dit spejlbillede … det er aldrig personen eller kroppen der er forkert, men derfor kan man sagtens vælge det forkerte tøj til personen … eller kroppen”

Det gik så dejligt, da Katrine Gisiger kom og hun var glad da hun gik. Jeg glæder mig til at være med til åbningen af hendes Livsstilshus den 1. oktober. Hun er en ægte ildsjæl, der sætter fokus på noget af det jeg synes er vigtigst i forholdet til vores krop: din krop er dejlig, begynd at elsk den …

Det er præcis, hvad jeg arbejder med, bare ifht. til det tøj vi alle tager på hver dag: lær at vælge det tøj, som er rigtigt for dig og byg din garderobe op, så den er fyldt med hverdagsvelvære. Mange af mine kunder fortæller, at de er begyndt at nyde at tage tøj på, fordi det får dem til at fokusere på deres muligheder, frem for begrænsningerne. Det rigtige tøj til de rigtige mennesker, hjælper dem med at blive mere dem selv. Dog det føles altid godt.

Andre af de heltinder jeg har på SoMe har jeg fulgt i årevis:

Michelle Hviid, ELSKER jeg for hendes rå ærlighed. For at lære mig, at man aldrig er for meget, bare sig selv. For at se at man kan rejse sig af selv de vildeste slag livet og kærligheden giver. Og ikke miste troen på kærligheden af den grund.

Sneglcille – Cecilie Falgren Rubini – hende ELSKER jeg for at autentisk, i årevis, at dele sin historie på hendes blog og have sine læsere (mig) med på vejen, uden på noget tidspunkt at udlevere sig selv eller de mennesker hun har i sit liv. Respekt for det. Jeg elsker også hendes nye podcast Voksenabc, som hun har med veninden Rachel Lewin Rukov. Jeg er kommet i form siden de startede, fordi jeg kun må høre den, når jeg løber og så er det jo bare afsted.

I bedste Gisiger-stil, tog vi selvfølgelig også et #perfektuperfekt selfie med #nofilter #yay

Og så er der Katrine, som lige er startet, men skudt afsted som en kanon. Hendes mission er at udrydde kropslig skam og skyld, få folk til at slutte fred med deres krop og give værktøjer til at spise af lyst. Jeg brugte min faglighed til at guide hende i tøjjunglen, som hun aldrig havde været fan af. Jeg er KÆMPEFAN af hende og hepper højt!

I en SoMe verden fyldt med glansbilleder, læser jeg tit om folk, der får mindreværd eller bliver hidsige af at følge forskellige mennesker. Men altså! Det står jo en frit for hvem man vil fylde sit feed med! Personligt er jeg ikke ret inspireret af modebloggere, fordi jeg mangler historier og kontraster. Glansbilleder får jeg af at følge tøjfirmaerne selv. Men der er absolut da intet galt i at hverken portrættere drømme, som mange modebloggere gør! Det siger bare ikke mig så meget, men det er der mange andre der gør. Jeg blander lystigt sjove damer med liv, der ser perfekte ud (alle – også de selv – ved godt de ikke er det), med damer, der gør en dyd ud af at vise det uperfekte. Jeg kan både skelne og inspireres.

Nogle af dem går endda hen og bliver mine heltinder, som jeg ser op til, inspireres af og prøver at kopiere lidt, hvis jeg synes de har tacklet noget godt. De hjælper mig gennem mine udfordringer og underholder mig, når jeg bare har det godt. De gør en større forskel for mig, end de nogensinde selv ved.

Brug Sociale Medier med det gran salt, en redigeret virkelighed er. Nu hvor flow tv er døden nær, så nyd at vi alle frit kan vælge hvad vi vil fylde vores skærme og hjerner med: Hvis dit feed giver dig optur og energi eller hjælper dig på en dårlig dag, så er det sgu’ nok meget godt valgt. Hvis det udelukkende giver dig nye behov du ikke har råd til eller får dig til at føle dig forkert, så er der sgu’ nok noget du skal justere på.

Der er MASSER af alle slags mennesker online. Det er dit valg at sammensætte det, så de gør dig godt … præcis som det tøj du går i. Det er aldrig dig, der er forkert, men måske dit tøj der er dårligt valgt til dig.

 

 

Tusind tak fordi du læser med! Smid endelig ideer eller kommentarer her, på Facebook eller Instagram. Jeg er nysgerrig efter dine erfaringer og ønsker … kom også med her, vi har det hyggeligt!

Skriv et svar