You are currently viewing Temafester, løse tøjler og om at lege lidt …

Temafester, løse tøjler og om at lege lidt …

Der har været et tema i mine outfits (#oolaurat) på det seneste – jeg har leget, lidt som med udklædningtøj. Idag var jeg lidt sekretær. I onsdags en fin dame. Sidste lørdag aften, var jeg i byen og dullet op med hårpynt, 3 slags øreringe, leostilletter og andet lir, så jeg var nødt til at sætte slidte jeans til, for ikke at komme decideret udklædt. Det var lige som det skulle være ….

 

Jeg elsker at klæde mig både på og ud, så i anledning af at festsæsonen nærmer sig, vil jeg dele lidt fra mine seneste temafester … Også selv om den fest, jeg selv skal holde snart, ikke har noget tema. Til den tid, laver jeg et indlæg om almindeligt festtøj. Men idag: temafesters berettigelse!

Jeg ved mange hader temafester og det har jeg også selv gjort. Især hvis temaet var langt fra noget jeg kunne lide. Som da min veninde holdt Hobitten-fest og jeg næsten meldte afbud, fordi Tolkiens univers siger mig niller og fordi jeg I HVERT FALD ikke skulle være elver!! Men så kom jeg i tanke om at twiste den i min egen retning … jeg kom som Peter Jackson, instruktøren af alle filmene. Og DAMN det var sjovt! Jeg var meget i rollen og castede mangt en lækker elvermø til min næste film … hø hø. Jeg skulle hilse fra de mange mænd i lange hvide Gandalf-gevandter (indkøbt af deres koner), og sige at de var slemt misundelige på al min maskuline vælde …

Der var også den fest hvor temaet var Prinsesserne fra Blokken. Den lå til gengæld lige til højrebenet for min indre dulle og jeg gav den MAX gas. Jeg var nærmest lilla af selvbruner. På vej derhen (på cykel!!) skulle jeg lige et smut i Irma efter et eller andet og selvom jeg virkelig ejede mit look, blev jeg bare nødt til at sige højt ved kassen, at jeg altså var klædt ud … Det var også en legendarisk fest.

Og så er der også min egen indflytter- og 40-års fødselsdag for alle mine veninder, hvor vi skulle være klædt ud som mænd. Jeg kom sådan her: Disco John! Ikke engang mine nærmeste veninder kunne kende mig. Åh, hvor var det sjovt … og åh hvor vi dansede …

Til den fest var der rigtigt mange, der ikke kendte hinanden og fordi alle kom supergodt udklædte, vidste de heller ikke hvem hinanden var, da de gik. Til gengæld trådte de ud af vante roller, snakkede med folk de ikke kendte og blandede sig på kryds og tværs. Fordi Sidney Lee var NØDT til at tale med Allan buschauffør og Albert Einstein var NØDT til at tale med Cirkusdirektøren og så videre.

Jeg ELSKER fester – både at holde dem og at være til dem og de behøver overhovedet ikke være udklædningsfester. Det er også lækkert bare at dulle op og have det max grineren. Men det udklædningsfester kan, er netop at give en lov til at træde ud af den sædvanlige rolle, slippe tøjlerne og være lidt en anden for en enkelt aften.

Tøj kan mange ting, men især skabe en identitet … og det sjovt at lege lidt med en gang i mellem. Til hverdag er jeg svært glad for bare at være mig selv og få alle mine kunder til at blive lidt mere sig selv😉

 

Tusind tak fordi du læser med! Smid endelig ideer eller kommentarer her, på Facebook eller Instagram. Jeg er nysgerrig efter dine erfaringer og ønsker … kom også med her, vi har det hyggeligt!

Skriv et svar