Sæt din skjorte på 3 måder og få 3 forskellige udtryk

Noget må jeg have kommunikeret klart, for da to af mine stamkunder var hos mig i lørdags i Magasin, havde jeg (helt undtagelsesvis) skjorten hængende løst uden på bukserne. Og dét blev bemærket. De kommenterede min skjorte med: ‘det troede jeg ikke man måtte’ …

Og de har ret: jeg har igen og igen vist mine kunder, at de skal sætte lidt af nederste kant på overdelen ind i linningen og så pose den lidt ud igen. Det giver afkorter overdelen og giver bedre proportioner på kroppen: benene synes længere og overdelen draperer sig fint omkring taljen.

Det synes jeg ikke de gør, når man har løsthængende tøj på – fx. en tunika til leggings. Det er et look jeg aldrig klæder mine kunder på i, fordi jeg grundlæggende synes det er undskyldningstøj. Det man tager på, når man ikke kan finde noget, der sidder ordenligt … og så er det nemmere at skjule det hele i et telt. Jeg ved godt det kan være lækkert med læderleggings og smukke storskjorter, men altså mest til høje slanke kvinder uden ret mange former. Dem der går i løse silhuetter, har sjældent den figur.

Jeg lavet tøjnørdens tip om at sætte sin skjorte forskelligt. Det giver mange muligheder med samme beklædningsdel. Det kan vi godt lide i en langtidsholdbar garderobe, fyldt med muligheder.

Tøjnørdens tip:

Knap din skjorte helt op i halsen og sæt den ned i linningen hele vejen rundt og pos den lidt op igen. Smøg ærmerne op, så du viser håndled og lidt hud, det giver modspil til det stramme udtryk, den lukkede hals giver.

Sæt derimod kun lidt af forsiden af skjorten ned i underdelen og lad resten hænge skødesløst bagved, knap så ret meget op i halsen og hiv skjorten lidt tilbage, så den åbner sig foran. Det giver et mere afslappet og feminint udtryk, til den den lyseblå skjorte, der tradtionelt stammer fra herregarderoben.

Den tredie måde at sætte den på, er at lade den hænge helt løst. Det kræver at den runder forneden og at du har en smal underdel på til, som kontrast … se øverste billede.

Tusind tak fordi du læser med! Smid endelig ideer eller kommentarer her, på Facebook eller Instagram. Jeg er nysgerrig efter dine erfaringer og ønsker … kom også med her, vi har det hyggeligt!

Skriv et svar