Matcher dit spejbillede til dit selvbillede?

Matcher dit spejbillede til dit selvbillede?

Første gang en kunde får et ‘wow-øjeblik’ er altid magisk. Det kalder jeg det, når en kunde i mit prøverum, måske for første gang, har tøj på, der får hendes indre selvbillede (hvordan hun ser sig selv for sit indre blik), til at matche det ydre spejlbillede. Når det sker, er der ingen afstand mellem forestillingen om hende selv og som hun fysisk ser ud i spejlet. I det wow-øjeblik, bliver hun lidt mere sig selv. Ja, det mener jeg helt oprigtigt at hun gør.

Det rigtige tøj til de rigtige mennesker får os alle til at blive mere os selv. Det er ikke klæder der skaber folk, men folk som kommer i tøj, der passer præcis til dem. Hvis noget ikke sidder godt, er det aldrig din krop, der er noget galt med. Det er det forkerte tøj til dig. Du skal ikke laves om, men finde noget andet tøj.

Hos mig oplever mine kunder at komme i tøj, der både passer og passer sammen. De ser dem selv med nye øjne og begynder at fokusere på hvad de kan lide og ikke bare hvad de kan passe. Lige så stille bliver det en succesoplevelse at købe tøj og min kunde begynder at få øjnene op for hendes muligheder, i stedet for at fokusere på hendes begrænsninger.

Mange kvinder kan ikke lide at shoppe, men tror at alle andre kvinder elsker det. Det gør de ikke! Nogle af de helt almindelige kvinder mellem 25-80 år, der gerne vil have tøj de kan lide at have på og synes de ser godt ud i, kommer til mig for at få eksperthjælp. Det er nemlig IKKE nemt at finde bukser der sidder godt, hvis man ikke ved hvad man skal lede efter. Tit prøver man 4 par i et varmt prøverum. Ingen af dem duer og man bliver led og ked og går hjem og spiser noget mere kage. Total nederlagsfølelse. Vi har alle prøvet det. Jeg har som personlig shopper klædt knap 2000 mennesker på og jeg kan altid finde noget du kan lide.

Derfor kan det betale sig at tage sit tøj alvorligt, og opsøge hjælp, når man har besluttet sig for altid at have noget at tage på og lære at vælge det rigtige. Wow-følelsen, som jeg skrev, kan du have i alt dit tøj. Uanset om du skal til bryllup eller det er mandag morgen. Derfor er en god garderobe et bibliotek af muligheder, fyldt med hverdagsvelvære.

Måske ses vi … du kan booke en tid her

Tusind tak fordi du læser med! Smid endelig ideer eller kommentarer her, på Facebook eller Instagram. Jeg er nysgerrig efter dine erfaringer og ønsker … kom også med her, vi har det hyggeligt!

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar