Bomber Jacket Shorts hvide sneakers

Dagens outfit 31. juli

Mere sommer sommer sommer … jeg elsker at have sneaks på til bare ben også! Sneaks, sneakers, kicks, kondisko … kært fodtøj, mange navne. Ligesom mange andre elsker jeg både comfort og look – på job, såvel som i fritiden. Det giver en cool, casual, sporty kant til både jeans, suit, kjole og nederdel.

Tøjnørdens tip: Hvis du også vil gå i sneakers og se tjekket ud er det fuldstændigt afgørende at DE IKKE ER FOR SLIDTE. Du kan IKKE, jeg gentager IKKE, se tjekket eller velklædt ud i sneaks, hvis de ikke er eller ser nye ud. Derfor skal du holde dem, som du holder andre sko. Hvis de er af stof, er der ikke så meget at gøre. Levetiden er begrænset. Men er de af læder eller plast, kan du komme ret langt med at tænke dig om – ikke have dem på i skoven/slud/til koncert – men sørge for at bruge dem primært på jobbet, hvis det er indendørs det foregår. Give dem imprægneringsspray ret tit, tørre dem over med en våd klud inden så de er rene og give dem sværte, hvis de er læder og farvede. Er de hvide, skal du bruge en speciel hvid (og meget hvidpigmenteret) tynd ‘duppe’ sværte (fåes hos skomagere). Så holder de sig friske helt vildt længe, også selvom de er lyse.

 

 

Tusind tak fordi du læser med! Smid endelig ideer eller kommentarer her, på Facebook eller Instagram. Jeg er nysgerrig efter dine erfaringer og ønsker … kom også med her, vi har det hyggeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *