6 tøj-nyheder du skal se – 5 af dem er gratis!

6 tøj-nyheder du skal se – 5 af dem er gratis!

Nyheder i garderoben, behøver ikke koste penge – og her i år har jeg opdaget lidt forskelligt, der både er koster og ikke. Fælles for nyhederne, er at de har fornyet min egen garderobe gevaldigt, på hver deres måde. 

Måske kan de gøre det samme for din? Derfor får du dem lige serveret på et sølvfad, så kan du jo selv afgøre hvad du kan bruge. 

Først en lille revolution i min garderobe. 

Jeg har altid sværget til mørke strømpebukser – 50 denier. Hvis ikke sort, så navy eller bordeaux. Men mørke.

Nu er de farvede strømpebukser overalt og jeg er i forvejen blevet helt pjattet med kobolt blå. Og jeg må sige at strømpebukser i den farve bare er skønne. 

Har også investeret i et par blommefarvede og jeg er pjattet med begge. 

Hvad synes du?

Det næste har jeg opdaget på en søndagsøver inde i min facebook gruppe GENOPDAG din GARDEROBE (kom bare med – damerne er inspirerende!)

Vi havde en, hvor vi delte skjorte hacks. 

Jeg er svært begejstret for det til højre, hvor man giver skjorten mere facon med en wrap effekt.

NB: Det kræver en skjorte med volumen. 

Og nu vi er ved skjorter –

(ja, jeg elsker skjorter, men du kan bruge det på overdele uden krave også 😉

Bind en sløjfe ved at bruge et af de (ubrugelige!!) bløde bælter, der følger med mange kjoler, oppe i halsen.

Det gør en kæmpe forskel med og uden, ik’?

Man kan også bruge et smallere og mere neutralt satinbånd, hvis det er. Pointen er at materialet skal være blødt, så den falder og ikke bliver en butterfly. 

Kan du lide det?

Og så opdagede jeg noget i september, hvor min ældste skulle konfirmeres: at bruge tøj fra skabet i stedet for at købe nyt til så stor en begivenhed, er en udfordring for mange.

Jeg selv var helt i synk med det. Tøjet i sættet her, er alt fra 5-1 år gammelt. Øreringene er fra min egen konfirmation. 

Tjek lige selv – hvordan har du det med at komme i ‘gammelt’ tøj til fine anledninger?

Har det forandret sig fra tidligere?

De to sidste nye tøj-ting, jeg har opdaget i år er i den praktiske ende:

Jeg investerede i en strik i sommers, som er helt perfekt og med de smukkeste skulpturelle ærmer, formet med ind- og udtagninger. 

Men. 

De er aaaaalt for lange, de ærmer. Jeg HADER når ærmer hænger ned over hænderne. De skal helst sidde ved albuen. 

Derfor trak jeg elastiksnor indvendigt i ribben. Det ses næsten ikke udefra (og havde jeg brugt en mørk, ville det slet ikke ses, men det havde jeg ikke). 

Resultatet er, at jeg ikke har klippet i smukke strikærmer, men at de bliver siddende oppe OG giver en superfed kant forneden, som INGEN syning kunne præstere.

Strik er ikke til klippe og sy i, efter min mening. Men det er nok fordi jeg selv oprindeligt er strikdesigner, at det er en dødssynd. 

 

Det sidste er helt nyt.

Forrige weekend, fiksede jeg sneakers, der ligesom alle mine andre kondisko går i stykker ved anklen. Jeg har åbenbart en mutant ankel eller mutant gangart, der altid giver hul lige der 

Og når resten af skoen ikke fejler noget, så irriterer det mig grænseløst. 

Jeg syede hullet og malede det slidte sted med en tusch. 

Nu må vi se hvor længe det holder. Jeg har faktisk givet den anden sko en gang mørkerød neglelak, som jeg tror holder bedre.

Da ingen kan se det når jeg går i dem, tester jeg lige forskellen og gør det så ens senere.  

Ville noget af det her, forny din garderobe? Eller er du gået lidt kold i den? Hvis du vil have hjælp til at kickstarte den, så er 1 pakketilbud på Garderobetjek + Personlig NET shopping tilbage.

Vi skal mødes senest den 11. december (personlig NET shopping, ingen udløbstid). Garderobetjek plejer at ligge på hverdage mellem kl. 10-14. Jeg kan selvfølgelig justere efter dine behov. 

Tænker du at det er mange penge, så prøv for sjov skyld at tælle efter – for hvor mange penge har du fejlkøb hængende i skabet?

 

Ku’ det ikke være fedt at spare dem fremover, fordi du ved hvad der fornyer og hvordan du skal finde det?

Skal den sidste tid være din, så skriv til mig på laura@lauralava.dk

Og ellers bare god fornøjelse med at finde nyheder i dit eget klædeskab!

Tusind tak fordi du læser med! Smid endelig ideer eller kommentarer her, på Facebook eller Instagram. Jeg er nysgerrig efter dine erfaringer og ønsker … kom også med her, vi har det hyggeligt!

Skriv et svar