You are currently viewing Da jeg lærte den sortklædte chefredaktør at gå i farver

Da jeg lærte den sortklædte chefredaktør at gå i farver

I sensommeren havde jeg fornøjelsen af IN’s chefredaktør Anne Axholm til Personlig Shopping. Det var i forbindelse med et event Magasin Personlig Shopping og In lavede sammen senere på efteråret.

Min del var at (be-)vise Personlig Shoppings relevans for Anne. Opgaven lød i al beskedenhed på “lær et menneske, der arbejder med mode hver dag og som altid går i sort, at gå i farver … på to timer” Det er ikke nogen let opgave, skulle jeg hilse at sige. Men jeg er jo prof og jeg ELSKER at få mennesker til at blive lidt mere dem selv, i det rigtige tøj …

Jeg greb det an, som jeg ville have gjort med en hvilken som helst anden kunde: læste hendes skema med oplysninger, læste lidt mellem linjerne, lavede et gennemarbejdet oplæg og bød hende velkommen. Jeg var lidt spændt da hun kom, for der var jo fotograf på og jeg skulle meget gerne ramme hende, da eventet i efteråret i Lyngby skulle handle om hendes oplevelse.

Så skete det, der altid sker, når jeg går i gang med at arbejde – jeg glemmer alt andet end at finde præcis det rigtige, til det menneske jeg står foran. Jeg tegner og fortæller og spræller med arme og ben imens jeg forklarer og henter og sammensætter og lytter og understreger og speed snakker. Som jeg altid gør. Jeg siger til mine kunder at jeg er et hurtigt menneske og at de bare skal bede mig klappe hesten, hvis det går for stærkt. De kan ikke fornærme mig. Jeg er her for dem. Og for dælen jeg elsker det. Det gør mine kunder heldigvis også. De giver mig den dejligste respons og de skal vide at jeg elsker det lige så meget som dem. Tak for alle jer, som er kommer, kommer tilbage, anbefaler og  følger med.

 

 

Tusind tak fordi du læser med! Smid endelig ideer eller kommentarer her, på Facebook eller Instagram. Jeg er nysgerrig efter dine erfaringer og ønsker … kom også med her, vi har det hyggeligt!

Skriv et svar