9 måder at style 3 stykker tøj, vi alle har i skabet …

Den lille sorte, kan være svær at komme i til andet end fest … måske har du lyst til at få mine ideer til hvordan.

En af grundpillerne i en god garderobe er, at kunne bruge det samme stykke tøj, på mange måder. Så bruger du dit tøj bæredygtigt meget og længe. Og for mig ligger der, en stor tilfredsstillelse i at have valgt rigtigt, når det er tøj, jeg ofte har givet gode penge for. Købmand og omtanke i et. Jeg prøver faktisk i min daglige strøm af selfies, understrege denne pointe, fordi jeg vil gerne vise hvor meget og hvor forskelligt jeg bruger mit tøj.

… at jeg så også er den vildeste sefie queen i sit rette element, har jeg tidligere reflekteret over her

 

En strik eller sweatshirt

Den her sweatshirt har alle jer der følger med på Instagram og Facebook set så mange gange, at en af mine kunder fornyligt kommenterede den med:

“Helt pjattet m den sweat…leder desperat efter en på loppis og TS 😊” 

Lotte, 44 år

Den er ikke helt almindelig med hullerne, men byt den ud med en klassisk strik eller sweatshirt i en basis farve som grå, blå, hvid, sort eller sand og brug den på alle de her måder …

Med sort uld under i vinters – lad de lange ærmer inderst kigge ud ved håndleddet. Detaljen er en større prik over i’et end du tror.

 

Med mønster under og til shorts som en sommerstyling.

 

Med lang skjorte under til lag på lag look – forlænger silhuetten på den ellers lidt firkantede bluse.

 

Mønstermix galore i grønne toner – idag gik det bare lidt over gevind med mange mønstre sammen. Den grå farve samler udtrykket.

 

Med kjole under for at nedtone den og et mere kækt look end med en cardigan til. Det ser bare sødt ud. En bluse udover forvandler kjolen til en nederdel.

 

Med t-shirt under og tørklæde der matcher nederdelen – igen farvet og mønstrede styles til – den grå fremhæver de andre farver.

 

Med den lange skjorte igen, men nu til nederdel – et sensommer look, når det er varmt nok til bare ben, men nødvendigt med lag foroven, for at holde varmen.

 

Med højhalset blondebluse under og varme vinterbukser. Blondeblusen er god under mange ting og ret varm. Her en fin effekt, med ‘huller’ både inderst og yderst, men også så god under en almindelig bluse.

 

Med samme grå tone under – det kan man selvfølgelig ikke se på en sweat uden huller, men den sporty kontrast til en fin nederdel, er rigtigt god.

 

Den hvide t-shirt
En anden god style du kan bruge på utroligt mange måder, er en hvid t-shirt. T-shirts har været overalt længe – jeg har skrevet om det før, det hænger sammen med den nye silhuet hvor taljen er tilbage i fokus og underdelene løsere. Det jeg synes er allerfedest ved t-shirts er, at de dresser pænere ting ned og giver et uhøjtideligt, men stadig velklædt look.
Nyklassikeren over dem alle: jeans, blazer og t-shirt

 

Sportsjakke og fin nederdel bliver samlet af den uformelle t-shirt …

 

Toner af hvidt sammen giver et let og feminint udtryk.

 

Så pænt da vi var sommerbrune og det allernemmeste at sætte til nogle af de nye store, lidt skøre bukser.

 

Under spaghettistropper på både toppe og kjoler. Giver et mere påklædt look og meget nemmere at komme i de ellers meget udringede styles. Men ja, du skal være villig til at hoppe tilbage i et 90’er look.

 

Jeg synes også den er et cool festlook, hvis tilbehøret er vildt nok – pailletter, højt hår og store øreringe (Og shit jeg var skilsmissetynd den gang!)

 

Det her look med pæne bukser og klassisk cardigan, ville være lidt stift med en hvid skjorte under. Funktionen er den samme, med en t-shirt, blot ikke så nydeligt.

 

Også en nyklassiker til kvinder såvel som mænd: til et suit. Gerne i farver. Love it!

 

Og ja, samme enkle effekt under den noget mere dominerende kimono …

 

Den lille sorte

Den sidste basic style, jeg vil vise dig 9 forskellige måder at bruge, er den lille sorte kjole. Det er faktisk på opfordring fra en læser, som skrev den her søde mail for nylig. TAK, Pia! <3

“Jeg læser din blog med stor fornøjelse. Jeg er særlig glad for, at du begrunder dine tips og tricks med nærmest “videnskabelige argumenter” det gør at jeg husker dine råd. Så er der bare tilbage at øve sig…
Efter en oprydning i klædeskabet står jeg tilbage med flere lækre sorte kjoler, som jeg synes er lidt for “fine” til arbejde, men også for “gode” til ikke at få brugt til hverdag. Så hvis du mangler tema til tirsdagsblog så kunne op- og down- dresse den storte kjole være en hjælp til mig og sikkert mange andre”

Men de 9 forskellige måder at style den lille sorte på til hverdag, fest og det ind i mellem, kræver at du tilmelder dig mit nyhedsbrev på knappen lige her under … så får du dem lige i indbakken 😉

Ha’ en skøn aften!

[siteorigin_widget class=”MC4WP_Form_Widget”][/siteorigin_widget]
Tusind tak fordi du læser med! Smid endelig ideer eller kommentarer her, på Facebook eller Instagram. Jeg er nysgerrig efter dine erfaringer og ønsker … kom også med her, vi har det hyggeligt!

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar