Tjekket og tør: Regntøj selv duller som jeg, har lyst til at have på …

Det startede med at jeg var – er – helt vild med Gannis nye regntøjsserie, som i øvrigt er i nedbrydelig miljøvenligt plast. Kommer lidt længere nede … Eller nej, det startede med at jeg har været gennemblødt til skindet 3 gange allerede! Det her efterår, er i den grad utilregneligt og derfor må jeg gradbøje min forfængelighed og finde noget regntøj, der er pænt nok til, jeg faktisk gider have det på udenfor shelterture og andre passende steder for friluftstøj.

Gennemblødt til skindet … første gang.

Og YAY! Udvalget er blevet helt skønt og meget langt fra en af mine yndlingsaversioner: Helly Hansen-jakken. Som mange af kunder gennem årene syntes er SÅ praktiske og nemme. Bemærk synTES i datid, for de jakker, kommer ikke på bøjlestangen, når jeg klæder nogen på! Praktisk og nem, må ikke være den direkte vej til at glemme æstetik og skønhed. Heldigvis er der nu ingen undskyldninger mine damer, for ikke at ønske sig en FED og FLOT regnfrakke og gemme den praktiske til fjeldture, hvor den hører hjemme. Og nej, det hjælper ikke at du ønsker dig den i ‘smart rød farve’ …

Måske kan du lide en af de mange jeg har fundet, men ellers led videre selv. Der er så mange lækre sager. Helt sikkert fordi klimaændringerne giver mere nedbør og så opstår nye produkter. For mig startede det allerede i hedebølgen, da jeg så Gannis fine poetiske bud på regntøj.

Jeg ikke vælge den her selv, jeg er til noget mere råt, men altså … SÅ fin!

Se den her

Aldrig har jeg haft lyst til at købe en regnbøllehat … før nu. Findes også i leopard. Si’r det bare.

Den er her

En opdateret version af plasticposen, som jeg ville bruge til at lægge min taske ned i når jeg cykler og undgå gennemblødt læder.

Se her

Nej, det er ikke noget reklamefremstød for Ganni, jeg er bare vild med det og synes det er nytænkende både i udtryk og praktikalitet.

Jeg ved godt du måske ikke deler min smag her, men se så her …

Vandtæt bomberjacket! Hvorfor har ingen tænkt på det før? Love it!

Tjek den her

Eller denne ultraavancerede korte sag

Regntøj på et helt nyt niveau … bare ja tak!

Den er desværre ikke billig

Så er den her nemmere at komme i nærheden af. Og ok cool!

Helt enkel og næste parka-agtig. Jeg kan godt lide at der slet ingen trælse logo’er eller reflekser er nogen steder. Og høj krave. Hit!

600,- for den her, er ikke engangsbilligt, men hvad skal vi også med engangs.

Den her camouflage-sag er også ret cool, synes jeg.

Og lidt lang, det er smart, når man cykler, hvis man som jeg ikke også orker regnbukser.

Find den her

Så er der min nok all time favorite, som er både kvali og tidløs.

Jeg kan lide farven, snittet og det skødesløst underspillede og lidt spejderagtige.

Den er fra dygtige Rains, som har spottet en god niche, opstået netop i kraft af klimaforandringerne og den megen nedbør vi får. De laver kun regntøj og er møggode til det. Både kvalitet og design er lige i øjet. Og se hvad de også laver: vandtætte tasker …

Jeg ønsker mig jakken til min fødselsdag lige rundt om hjørnet, men er også superlun på den her: en vandtæt rygsæk!

Jeg har min pc med mig de fleste dage og er på cykel. Det ville spare mig for mange bekymringer, hvis jeg havde mit mobile kontor i den her. Rigtig nørdetjekket … love it!

Man kan også stoppe cirka hele sit liv ned i den her, hvis man ikke er til nørdelooket.

En vandtæt tote

De her har du måske set rundt omkring i modebilledet. De er vildt in og ret fede …

Daniel Silfen laver dem og de kommer i alle regnbuens farver …

Der er også de her tre jakker, som kan noget på hver deres måde

En regnponcho – en videreudvikling af regnslaget og nem at smide ud over alle slags jakker indenunder.

Den er også ret billig

Den her fra klassiske Marimekko er mere sjov, men også let i udtrykket

Stribet regnfrakke … til de krea typer.

Du kan se den her

Eller den her, der leder tankerne hen på Nana og barndom

Gul regnfrakke … også lidt nørdet. Men cool.

Den er i flere farver her

Og så er der jo fødderne – jeg er ikke vild med den type gummistøver, der prøver med snører, remme og andet at være noget andet end de er. Derfor kan du jo godt være det. Jeg synes de her tre forskellige klassiske typer, er henholdsvis cool, feminine og klassiske.

Cool. Lav gummistøvle med god sål.

Passer til sådan en som mig, der har brede lægge og ikke kan komme i slanke støvleskafter. Jeg synes også de er fede. Heldigt.

Meget feminine uden at være pyntede

Flot gummistøvle, der læner sig op af ridestøvler, hvis du er til det spinkle og feminine.

Fra altid stilsikre, men ikke billige Sonia Rykiel

Og så til sidst en gammel traver.

Hunter, et originalt jagtmærke, der ikke er til at slide op, hverken kvaliteten eller designet.

Går ikke af mode, fordi den er en ægte klassiker

Jeg har med vilje ikke taljerede regnfrakker med facon og bælte med. Jeg synes de har tendens til at blive lidt damede. Lidt ligesom de der gummistøvler med snører og andet liret regnudstyr. Hvis du savner facon i regnfrakken, så vælg en model med snører i taljen, som kan give facon.

Lige facon, men kan bindes ind i taljen.

Så den måde undgår du dem med kjoleagtig facon, men får taljen frem alligevel. Den er her

Så kom bare an regn, rusk og efterår! Vi er (næsten) klar …

[siteorigin_widget class=”MC4WP_Form_Widget”][/siteorigin_widget]
Tusind tak fordi du læser med! Smid endelig ideer eller kommentarer her, på Facebook eller Instagram. Jeg er nysgerrig efter dine erfaringer og ønsker … kom også med her, vi har det hyggeligt!

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar