Dagens outfit den 26. juli

Da jeg kom fra ferie, var jeg som altid spændt på at skulle tilbage i tøj med linning. Efter en ferie fyldt med gennemgode dage og ja, vildt mange is og ret meget vin!

Tøj nørdens tip: Linning er kanten af bukser eller nederdel, der lukkes med knapper eller lynlås. Den findes på både herre og dametøj og det er den, der strammer, når du enten vælger forkert tøj eller som mig: har spist for meget is og drukket for meget vin i ferien. Når man har det sådan, er det nemt at vælge stort og uformeligt tøj, som bare er ‘rart at have på’. Det vil jeg kraftigt fraråde, for så bliver du bare endnu større og uformelig at se på. Tricket er at vælge linninger, taljeringer (fx. bælte som på min slå om kjole idag) der kan justeres. Det er bedre at markere lidt facon, end at gå i ren barbapapa, omend man (også jeg) kan føle sig som en. Men sørg for at stoffet IKKE er jersey (t-shirt stof). Selvom det er blødt og elastisk, lægger det sig i alle dellerne og fremhæver, det man ikke lige er så glad for. Vælg i stedet tøj, der er lavet af et fast, vævet materiale, som fx. silke, polyester, viscose osv. Og i en facon, som kan varieres enten som min kjole eller som en lidt oversized overdel, hvor du sørger for at sætte lidt af kanten af blusen ned i underdelen, men lader resten hænge løst. Så får du ‘aktiveret’ kanten af overdelen, markeret at du har (noget) facon og endelig: dine proportioner bliver meget bedre. Din benlængde kommer til sin ret og din overkrop indrammet af stof som smyger sig om formerne og fremhæver det der skal fremhæves … og lader resten i fred.

 

 

Tusind tak fordi du læser med! Smid endelig ideer eller kommentarer her, på Facebook eller Instagram. Jeg er nysgerrig efter dine erfaringer og ønsker … kom også med her, vi har det hyggeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *