Dagens outfit 27. juli

Blødt, let og lyst sommerkontor outfit, som hverken er for varmt eller ferieagtigt.

Tøjnørdens tip: Mange har brug for at se præsentabel ud på job året rundt. Selvom sommeren ikke er varm, er der på mit job meget varmt, stillestående luft og ingen aircondition. Alligevel skal jeg se nydelig ud. Da er en blød, let blazer, et supergodt valg, fordi den altid vil blive aflæst som ‘nydelig’. Lidt uniformsagtig. Den kan godt have lidt længde og ikke så meget taljering, som klassiske blazere. Den har stadig samme effekt på dit outfit – den strammer det op. Jeg har valgt en lyserød, som fordi jeg er vild med lyse farver om sommeren. Jeg bruger den aldrig om vinteren. Den er nem at sætte alt fra toppe og t-shirts til skjorter og bluser under. Med jeans til føler jeg mig sej OG feminin i den. Men i nederdel og blazer, føler jeg mig decideret nydelig og det er tit et alt for ‘pænt’ look til mig … derfor bruger jeg en nederdel af læder som kontrast, for at lave balance i udtrykket. Et voila: officesummeroutfit

 

 

Tusind tak fordi du læser med! Smid endelig ideer eller kommentarer her, på Facebook eller Instagram. Jeg er nysgerrig efter dine erfaringer og ønsker … kom også med her, vi har det hyggeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *