Dagens outfit 27. juni

 

Leger videre med mønstermix, idag som Sporty Spice …

Tøjnørdens tip: Mønstre er både farver og figurer på stof, men også strukturer. Det vil sige overflader med tekstur, relief eller som på mig idag, hulmønster. I mit outfit, spiller hullerne op mod, eller faktisk med – mimer – pletmønstret i min skjorte indenunder. Det er jeg ret vild med til sweatshirten. Mere end hvis jeg bare hvis jeg bare havde en ensfarvet top under … Vurder altid selv hvad der passer til dit humør, anledning og personlighed. Der er ingen regler for hvad der er det rigtige. Det handler om at lære at mærke om man kan lide at have det på og om man kan lide at se sig selv i det. I nævnte rækkefølge. Kan du ikke lide at have det på, ser du heller ikke godt ud i det. Længere er den faktisk ikke.

 

 

Tusind tak fordi du læser med! Smid endelig ideer eller kommentarer her, på Facebook eller Instagram. Jeg er nysgerrig efter dine erfaringer og ønsker … kom også med her, vi har det hyggeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *