Dagens outfit 19. juni

Sommerferiestil, selvom den ikke er lige rundt om hjørnet … hatten redder både dårlige hårdage og skygger vidunderligt ude. Og så er den sgu’ bare ret cool.

Tøjnørdens tip: En lang lidt løs cardigan eller jakke er en fab kontrast til en smal nederdel. Både fordi den bringer de forskellige længder i spil i looket. Men især også fordi det dresser en ellers pæn nederdel ned, med en afslappet, casual kontrast til det ‘nydelige’. Jeg går selv næsten lige meget i bukser, som nederdel, men mange af mine kunder er ikke vant til nederdele. Primært fordi de føler sig for fine. Her er en lang cardigan eller jakke en rigtig god måde at lære det på. Fordi trøjens hyggelige, omsluttende karakter giver tryghed og udstråler afslappet kant mod det pæne. Det er også en rigtig god ide at begynde med nederdele om vinteren, hvor man kan have strømpebukser på. Vælg bare nogle tætte nogle, 50 denier eller lignende. Men ikke uldne/tykke. Det gør benene tykkere. Og nej, vi går ikke i gamamasher. Der har vi været. Det er slut … jeg siger til hvis det kommer tilbage 😉

 

 

Tusind tak fordi du læser med! Smid endelig ideer eller kommentarer her, på Facebook eller Instagram. Jeg er nysgerrig efter dine erfaringer og ønsker … kom også med her, vi har det hyggeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *