Mit tøjbibliotek med uanede muligheder ... jeg har altid noget at tage på.

Min historie ...

Helt fra jeg var lille og skulle sove, fandt jeg ro, ved at lave nye sæt i hovedet af det tøj jeg havde i skabet. Idag er det min levevej, at lære dig hvordan du får mere ud af tøjet i skabet og køber det rigtige, i stedet for det du plejer. Mit eget skab på billedet er en daglig kilde til velvære. 

Da jeg blev voksen, ville jeg først være skrædder og rejste til Paris med min symaskine. Vel hjemme igen, uddannede jeg mig til designer på Designskolen Kolding og Danmarks Designskole, fordi jeg ville lære det rigtigt. Samtidig læste jeg kunsthistorie og modehistorie, fordi jeg ville vide hvad der ligger bag vores valg af tøj. 

Præcis færdiguddannet, blev jeg designmanager på et trendstudie. Igennem 4 år, producerede vi dagligt styles til modens flygtige cyklus. Sjovt nok savner jeg aldrig at være bag tegnebordet selv, fordi jeg er interesseret i dem, der skal gå i tøjet i stedet. Jer! Fra 2011-2018 levede jeg, som fuldtids personlig shopper, af at klæde folk på. Jeg elsker stadig at finde præcis dét, som får min kundes indre selvbillede til at matche hans eller hendes ydre spejbillede og se dem blive mere sig selv.

Nu holder jeg foredraget Garderobeskolen overalt i landet om hvordan du tager dit tøj alvorligt og fylder garderoben med muligheder i stedet for begrænsninger. Jeg laver Garderobetjek, hvor vi rydder ud i skabet og sætter sammen på ny - i gennemsnit laver vi 67 nye sæt tøj hver gang. Og så har jeg selvfølgelig også kunder til Personlig Shopping.

Kombinationen af det hele giver så meget mening fordi jeg i 2015 læste fag på etnologi, for at finde ud af hvad meningen med mode og beklædning er. En ny verden åbnede sig, da jeg fandt ud af at der er bøger om, hvad tøj gør ved mennesker og ikke mindst: hvorfor det gør det. Det er al den viden - teoretisk og praktisk om tøj og mennesker, jeg bare MÅ give videre. Derfor: velkommen til Laura_Lava