Garderobe Top Up Tjek

1 times Online Konsultation (eller 2 x 30 min) med respons på nye outfits, køb eller andet du vil tjekke!

595,- inkl. moms 

  • 1 online konsultation, med respons på nye køb, outfits, sko etc.
  • behold overblikket og stilen fremadrettet 
  • nemt og hurtigt – bestil på sms – jeg kender dig, så ingen forberelse!
  • kan deles op i 2 klip á 30 min

Ekspertens råd på sidelinjen, så din garderobe forbliver fyldt med muligheder!

FAKTA

Du får et Garderobe Top Up Tjek på 1 times Online Konsultation, når du har brug for at bevare overblikket og stilen fra Garderobetjekket. Send billeder af nye outfits, køb etc. inden vi Facetimer eller telefonerer sammen. Så sparrer vi om nye sæt, du tager billeder undervejs, ligesom da jeg var på besøg. Bagefter sender jeg en kort mail med noter, så du kan huske hvad vi snakkede om. 

Kan deles op i 2 klip á 30 min – hvis du vil tjekke løbende

Hav tøj og outfits klar og stå foran et fuldfigursspejl, når vi ringer sammen, så du kan prøve sammensætninger. Du ved ikke om en ny overdel er fed, hvis du kun har trusser på til. Og omvendt, bukser stylet med bar overkrop er svære at forholde sig til. 

Denne service er til KUN dig, der har fået Garderobetjek, og leger med stil og outfits. Men du vil gerne lige sparre om nye valg og sammensætninger. På den måde forbliver dit skab overskueligt og stilen lige dig. 

Du skal ikke udfylde noget – jeg har noter fra Garderobetjekket, billede af din garderobe og kender dig personligt. 

Først køber og betaler du Garderobe Top Up Tjekket og kan nu ringe eller skrive, når du har behov for mine øjne på din personlige stil. 

Dit Garderobe Top UpTjek, kommer med en kort mail med stikord til det du skal huske.

FAQ

Hvad er forskellen på Garderobetjek og Garderobe Top Up Tjek? Det ligger i ordene – det er en ekstra service til dig, der allerede har haft Garderobetjek. Nu vil du gerne bevare overblikket i skabet, holde din stil skarp og ikke lave fejlkøb. Vi sparrer sammen om dine nye køb, nye sæt og hvordan du fortsætter din fine stil. 

Hvordan skal jeg huske hvad vi snakker om? Jeg sender en kort mail med resume med af det vi talte om og du tager selv billeder af nye outfits, undervejs. 

Hvordan betaler jeg? Jeg sender en faktura, når du bestiller og når du har betalt, kan du ringe eller skrive, når du har behov for et Garderobe Top Up Tjek. 

Hvordan bestiller jeg? Nemt – Send en sms eller mail og så finder vi hurtigt en tid. Send gerne billeder af nye køb og outfits med det samme, så kan vi hurtigt komme igang. 

Kan jeg give det i gave? Ja, god ide! Men husk at modtageren skal have fået et Garederobetjek.